TDC

TDC - Totally Dance Company

TDC - It's Time - Video

Let op

De videos hebben een groot bestandsformaat. Downloaden en/of afspelen van de video's via het mobiele netwerk is een risico voor uw databundel. Controleer dus of u een WIFI verbinding heeft voordat u verder gaat.

Wees voorzichtig!

Videos

Om de video op hoge kwaliteit te kunnen bekijken via internet is een goede verbinding nodig met voldoende bandbreedte. Mocht blijken dat de bandbreedte niet toereikend is dan hebben we als alternatief een lagere kwaliteit video beschikbaar.

De hoge kwaliteit video is 15GB groot en vereist een minimale bandbreedte van 21 Mbps tijdens afspelen via internet.

De lagere kwaliteit video is 8GB groot en vereist een minimale bandbreedte van 11 Mbps tijdens afspelen via internet.

Downloaden

Downloaden heeft als voordeel dat u de video op uw apparaat op kunt slaan en hierna op uw apparaat direct af kunt spelen. Hiermee voorkomt u haperende beelden voorzaakt door slechte WIFI en/of ontoereikende bandbreedte.

Keuze video type

Kies hieronder het type videobestand waar u geïnteresseerd in bent door op een knop te drukken. U wordt dan naar de betreffende pagina doorgestuurd:

Naar hoge kwaliteit (15GB)

Naar lagere kwaliteit (8GB)

Waarom geen YouTube

Door strenge auteursrechtenclaims binnen YouTube is het voor ons niet mogelijk om de videos te publiceren via YouTube. Dit hebben we geprobeerd, echter blijken de video's direct geblokkeerd te worden door een auteursrechtenclaim veroorzaakt door onze achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen we helaas de film niet publiceren en delen via YouTube.

Zelf uploaden naar YouTube

Wel is het mogelijk om de film te downloaden naar uw apparaat en hierna, via een eigen YouTube account, de video te uploaden. De video zal net als bij ons geblokkeerd worden waardoor de video niet te delen is met anderen. Echter kan de video wel door de account eigenaar afgespeeld worden. Hierdoor kunt u gebruik maken van de gratis YouTube opslag en functionaliteit. Delen van deze video zal helaas niet werken!

Directe links